Μόλις βάλετε τα μπιφτέκια σας στο γκριλ, το μυστικό είναι να τα «ενοχλείτε» όσο το δυνατόν λιγότερο. Όσο πιο πολύ τα πειράζετε και τα γυρίζετε, τόσο μεγαλύτερη είναι η πιθανότητα να τα χαλάσετε.
Κόβουμε το φιλέτο κοτόπουλο μικρά κομματάκια και το περνάμε από το αλεύρι. Σε ένα βαθύ τηγάνι με καπάκι βάζουμε το βούτυρο με το κρεμμύδι και το σκόρδο και σοτάρουμε. Ρίχνουμε μέσα και τα κομματάκια φιλέτο και σοτάρουμε. Σε ένα μπολ βάζουμε τα υπόλοιπα υλικά τα ανακατεύουμε και...