Αν δεν θέλεις να πανιάσουν κατευθείαν τα κολοκυθάκια που έκανες τηγανιτά ή τα κρέατα σου, αντί να τα βάλεις σε ένα πιάτο με χαρτοπετσέτα για να στραγγίσει το λάδι βάλτα επάνω σε μία σχάρα για λίγα λεπτά, ώστε να τρέχει το λάδι σε ένα ταψάκι.
Σμυρναίικα Σουτζουκάκια20/08/2013 14:05 Madame Ginger Όταν ακόμα η μαγειρική δεν είχε μπει στη ζωή μου, γνώρισα 6 ξεχωριστά κορίτσια, το οποία μέχρι και σήμερα -7 χρόνια μετά-, αποτελούν σημαντικό κομμάτι της ζωής μου. Η καθεμία δίνει ένα διαφορετικό χρώμα στη ζωή μου και όλες...