Μόλις βάλετε τα μπιφτέκια σας στο γκριλ, το μυστικό είναι να τα «ενοχλείτε» όσο το δυνατόν λιγότερο. Όσο πιο πολύ τα πειράζετε και τα γυρίζετε, τόσο μεγαλύτερη είναι η πιθανότητα να τα χαλάσετε.
Σε ένα μπολάκι ρίχνουμε τη μαγιά και το χλιαρό γάλα ( ΠΡΟΣΟΧΗ, το γάλα όχι καυτό γιατί θα μας κάψει τη μαγιά) ανακατεύουμε με ένα σύρμα χειρός πολύ καλά να διαλυθεί η μαγιά και αφήνουμε στην άκρη. Στον κάδο του μίξερ βάζουμε το βούτυρο και τη ζάχαρη και χτυπάμε με το σύρμα 4-5...