Αν δεν θέλεις να πανιάσουν κατευθείαν τα κολοκυθάκια που έκανες τηγανιτά ή τα κρέατα σου, αντί να τα βάλεις σε ένα πιάτο με χαρτοπετσέτα για να στραγγίσει το λάδι βάλτα επάνω σε μία σχάρα για λίγα λεπτά, ώστε να τρέχει το λάδι σε ένα ταψάκι.
Λιώνουμε τη σοκολάτα σε μπεν μαρί.Σε μέτρια φωτιά σε αντικολλητικό τηγάνι ροδίζουμε σκέτα τα φουντούκια.Αφήνουμε τη μαργαρίνη εκτός ψυγείου, να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου.Σε ένα μεγάλο μπολ βάζουμε τη μαργαρίνη, τη ζάχαρη, το κακάο και το κονιάκ και ανακατεύουμε με το μίξερ...