Μόλις βάλετε τα μπιφτέκια σας στο γκριλ, το μυστικό είναι να τα «ενοχλείτε» όσο το δυνατόν λιγότερο. Όσο πιο πολύ τα πειράζετε και τα γυρίζετε, τόσο μεγαλύτερη είναι η πιθανότητα να τα χαλάσετε.
Κόβουμε τα χοιρινά φιλέτα σε 4 ίσα κομμάτια. Τα μαρινάρουμε με λίγο ελαιόλαδο, τα μυρωδικά, το πιπέρι και το αλάτι, έτσι ώστε να καλυφθεί καλά το κρέας. Σοτάρουμε σε ελαιόλαδο το κρεμμύδι και το ρύζι. Προσθέτουμε το μισό (ζεστό) ζωμό του κοτόπουλου, σιγά-σιγά μέχρι να ψηθεί το...