Μόλις βάλετε τα μπιφτέκια σας στο γκριλ, το μυστικό είναι να τα «ενοχλείτε» όσο το δυνατόν λιγότερο. Όσο πιο πολύ τα πειράζετε και τα γυρίζετε, τόσο μεγαλύτερη είναι η πιθανότητα να τα χαλάσετε.
Kαθαρίζετε και πλένετε το κοτόπουλο, το τρίβετε με λεμόνι μέσα έξω και το αλατοπιπερώνετε.Έχετε βγάλει τα εντόσθια στο καθάρισμα και αφού αλατοπιπερώσετε την κοιλιά του κοτόπουλου βάζετε μέσα τα σκόρδα, το θυμάρι και ένα ολόκληρο μικρό λεμόνι.Bάζετε το κοτόπουλο στο ταψί και το...