Αγκινάρες γεμιστές με γραβιέρα και κάππαρη

Αγκινάρες γεμιστές με γραβιέρα και κάππαρη

Από την ιστοσελίδα
https://akispetretzikis.com/el/
Συγγραφέας
Άκης Πετρετζίκης
Webb Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200ο C στον αέρα. Ζεσταίνουμε 3 κ.σ. λάδι σε μέτριο τηγάνι σε μέτρια φωτιά. Προσθέτουμε το κρεμμύδι και σοτάρουμε μέχρι να μαλακώσει για περίπου 6 λεπτά. Προσθέτουμε τα 3 επόμενα υλικά (σκόρδο, θυμάρι, μάραθο) και ανακατεύουμε για 2 λεπτά....