Μόλις βάλετε τα μπιφτέκια σας στο γκριλ, το μυστικό είναι να τα «ενοχλείτε» όσο το δυνατόν λιγότερο. Όσο πιο πολύ τα πειράζετε και τα γυρίζετε, τόσο μεγαλύτερη είναι η πιθανότητα να τα χαλάσετε.
Webb Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200ο C στον αέρα. Ζεσταίνουμε 3 κ.σ. λάδι σε μέτριο τηγάνι σε μέτρια φωτιά. Προσθέτουμε το κρεμμύδι και σοτάρουμε μέχρι να μαλακώσει για περίπου 6 λεπτά. Προσθέτουμε τα 3 επόμενα υλικά (σκόρδο, θυμάρι, μάραθο) και ανακατεύουμε για 2 λεπτά....