Για να βγάλετε περισσότερο χυμό από το λεμόνι. Πριν το στύψετε, κυλήστε το πιέζοντάς το με δύναμη σε σκληρή επιφάνεια. Επίσης πριν το στύψετε, μπορείτε να το βάλετε σε ζεστό νερό.
Σε ένα μεγάλο μπολ βάζουμε όλα τα υλικά για την ζύμη εκτός από το νερό και τα ανακατεύουμε.Προσθέτουμε το χλιαρό νερό λίγο λίγο ζυμώνοντας μέχρι να έχουμε μια ζύμη που δεν κολλάει στα χέρια. Την σκεπάζουμε με μια πετσέτα και την αφήνουμε να ξεκουραστεί τουλάχιστον για 60 λεπτά....