Για να βγάλετε περισσότερο χυμό από το λεμόνι. Πριν το στύψετε, κυλήστε το πιέζοντάς το με δύναμη σε σκληρή επιφάνεια. Επίσης πριν το στύψετε, μπορείτε να το βάλετε σε ζεστό νερό.
Βράζουμε τις χάνδρες για 10 λεπτά σε ανοικτή κατσαρόλα και μετά τις σουρώνουμε. Βάζουμε στην κατσαρόλα το λάδι, το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και το σοτάρουμε μέχρι να γίνει διάφανο. Στη συνέχεια προσθέτουμε τη ντομάτα, τον πελτέ, αλάτι, πιπέρι, την κανέλα και προσθέτουμε και τα...