Αν δεν θέλεις να πανιάσουν κατευθείαν τα κολοκυθάκια που έκανες τηγανιτά ή τα κρέατα σου, αντί να τα βάλεις σε ένα πιάτο με χαρτοπετσέτα για να στραγγίσει το λάδι βάλτα επάνω σε μία σχάρα για λίγα λεπτά, ώστε να τρέχει το λάδι σε ένα ταψάκι.
Βήμα 1 Αναμιγνύετε αποβραδίς το τριμμένο τζίντζερ, τη σόγια σος και το τριμμένο σκόρδο. Κόβετε σε χοντρές φέτες το τόφου και ύστερα σε τρίγωνα, το βάζετε σε μια μη μεταλλική λεκάνη και το περιχύνετε με το μίγμα. Το γυρίζετε για να πιάσει καλά παντού και το κρατάτε σκεπασμένο στο...