Μόλις βάλετε τα μπιφτέκια σας στο γκριλ, το μυστικό είναι να τα «ενοχλείτε» όσο το δυνατόν λιγότερο. Όσο πιο πολύ τα πειράζετε και τα γυρίζετε, τόσο μεγαλύτερη είναι η πιθανότητα να τα χαλάσετε.
1. Σε ενα μπολ ανακατεύουμε το αλεύρι, τη ζάχαρη, το κακάο, το μπέικιν, το αλάτι και την βανίλια.2. Προσθέτουμε το βούτυρο και το γάλα και ανακατεύουμε µε σύρμα πολύ καλά.3. Βουτυρώνουμε ένα ταψάκι και αδειάζουμε μέσα το μείγμα. 4. Ανακατεύουμε τη ζάχαρη µε το κακάο και...