Αν δεν θέλεις να πανιάσουν κατευθείαν τα κολοκυθάκια που έκανες τηγανιτά ή τα κρέατα σου, αντί να τα βάλεις σε ένα πιάτο με χαρτοπετσέτα για να στραγγίσει το λάδι βάλτα επάνω σε μία σχάρα για λίγα λεπτά, ώστε να τρέχει το λάδι σε ένα ταψάκι.
Αναμειγνύουμε τα αυγά με το σπορέλαιο, το γιαούρτι, αλάτι και πιπέρι.Λαδώνουμε καλά το ταψί, 42×36 εκατοστών, και βάζουμε 2 φύλλα σε κάθε πλευρά.Αλείφουμε λίγο από το μείγμα και απλώνουμε τα μισά κρύα και βρασμένα μακαρόνια, την μισή Φέτα, το μισό κίτρινο τυρί και τα μισά...