Αν δεν θέλεις να πανιάσουν κατευθείαν τα κολοκυθάκια που έκανες τηγανιτά ή τα κρέατα σου, αντί να τα βάλεις σε ένα πιάτο με χαρτοπετσέτα για να στραγγίσει το λάδι βάλτα επάνω σε μία σχάρα για λίγα λεπτά, ώστε να τρέχει το λάδι σε ένα ταψάκι.
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180ο C στον αέρα. Ξεκινάμε φτιάχνοντας πρώτα τη σάλτσα πέστο. Καθαρίζουμε τον μαϊντανό από τα κλωνάρια και το ίδιο κάνουμε και με το δεντρολίβανο. Βάζουμε τα φύλλα από τα μυρωδικά μας μέσα στο πολυμηχάνημα. Προσθέτουμε ξύσμα από 1 λεμόνι,...