Για να σιτέψει το κρέας, το κόβουμε σε κομμάτια και το βάζουμε σε ένα μπολ με ελαιόλαδο και λίγο λεμόνι.
Το αφήνουμε για 2-3 ώρες ή περισσότερο (μέχρι και 24 ώρες) και μετά το ψήνουμε ή το βάζουμε στην κατάψυξη.
Σημείωση: Το ελαιόλαδο πρέπει να σκεπάζει το κρέας.
Η σάλτσα Κρεολ (Creole Sauce) είναι μια πικάντικη σάλτσα βασισμένη στη ντομάτα. Χρησιμοποιείτε συχνά στον αμερικάνικο νότο και κυρίως γύρο από την περιοχή της Λουιζιάνα και στη Αϊτής. Είναι βασική συνταγή της κρεολικής κουζίνας η οποία είναι ένα στυλ μαγειρικής που έφεραν και προσάρμοσαν οι άποικοι με τους σκλάβους που μετέφεραν επιρροές από τις μαγειρικές των τόπων προέλευσης τους.