Λαδώνετε την επιφάνεια του τρίφτη που θέλετε να χρησιμοποιήσετε με λάδι και μετά τρίβετε το τυρί. Θα βοηθήσει το τυρί να γλιστρά πάνω στην επιφάνεια του τρίφτη χωρίς να κολλάει κατά το τρίψιμο.
Λαχταριστή και εύκολη πατατοσαλάτα με απαλή γεύση για όλες την οικογένεια Βράζουμε τις πατάτες με τη φλούδα σε αλατισμένο νερό που κοχλάζει, μέχρι να μαλακώσουν για περίπου 35 με 40 λεπτά σε υψηλή θερμοκρασία.Τις ελέγχουμε βυθίζοντας ένα λεπτό μαχαίρι – θα πρέπει να τις...